LogoDark

Voel je dé klik?

We zijn op zoek naar jouw interieur! Jij ook naar het onze?

Bij Maestro hebben we het wel voor prachtige interieurs, en blijkbaar is het een liefde die wij allebei delen! Want eerlijk, een prachtige kamer komt toch het beste tot z'n recht in een mooie woning die nét zoveel smaak en stijl ademt als de kamer zelf?

 

Kan je je hier volledig bij aansluiten, maar is er nog één ruimte die je graag onder handen zou nemen? Dan hebben we een mooie deal voor je. Noem het gerust kruisbestuiving.

 

Jij bezorgt ons enkele foto’s van je woning en de ruimte die je graag zou laten aansluiten bij de rest van je stijlvolle woning, én wij komen misschien wel langs om de ruimte via Maestro Panel onder handen te nemen. En uiteraard nadien ook enkele fotootjes te nemen. Want mooi werk, dat mag gezien worden, toch? En uiteraard kan ook een fotoshoot nadien niet ontbreken!

Wat moet je doen?

1

Schiet een plaatje

Je woning, daar ben je best trots op, maar toch droom je nog er nog van om die éne ruimte naar een hoger niveau te tillen. Waar wacht je nog op? Want of het nu een babykamer, bureau, woonkamer of slaapkamer is, eigenlijk vergt het maar één klik! Van je fototoestel welteverstaan!

TIP: Neem jouw foto’s ruim genoeg, en uit verschillende hoeken! Zo kunnen we een inschatting maken van de lichtinval in jouw ruimte!

2

Schiet in actie

Na het vele mijmeren en dromen, is het tijd voor actie! Bezorg ons die verhelderende foto die ons wat meer kan vertalen over jouw droomruimte-to-be, die naadloos zal aansluiten op je toch al oogstrelende en smaakvol ingerichte woonst! Daarna laten wij er misschien wel ons panel (pun intended) specialisten op los!

3

Schiet raak

Heeft jouw project het potentieel om naar een niveau zó hoog te worden gebracht dat de lucht er haast ijl van wordt en onze hoofden ervan gaan tollen, dan maak jij misschien kans op een team specialisten dat dit klusje voor jou komt klaren! En een professionele fotograaf uiteraard, die het geheel - jouw woning én de opgefriste ruimte - mooi in beeld zal brengen!

Een Maestro Panel makeover van je wand

Een mooi interieur heb je al, maar je droomt van een stjilvolle wand om een extra eyecatcher toe te voegen aan je ruimte? Look no further! Voor de lancering van onze nieuwe collectie wandpanelen zijn we immers op zoek naar enkele mooie, lichtrijke interieurs waar we een mooie accentmuur mogen komen plaatsen.

Wordt jouw interieur geselecteerd, dan bepalen we samen welk design er zich het beste leent tot jouw accentmuur. Voor de producten, de installatie en de fotoshoot nadien hoef je voor alle duidelijkheid  enkel je deur open te maken, niet je portemonnee!

Heb jij dus een mooi gestyled, lichtrijk interieur, en zie jij een accentmuur wel passen in je ruimte? Vul dan zeker het formulier onderaan deze pagina in, voeg enkele foto’s van je interieur toe, en misschien komen wij binnenkort wel langs! Indien je interieur in aanmerking komt, dan nemen we razendsnel contact met je op via mail!

Schrijf je in en maak kans!

Vul hieronder je gegevens in

Upload foto’s van je interieur

Vertel wat meer over jouw ruimte/project

Ontdek de snelle en
eenvoudige installatie

De plaatsing van de prachtige wandpanelen van Maestro Panels is zó kinderlijk eenvoudig dat je je zou afvragen waarom je er in hemelsnaam niet eerder aan begonnen bent. Een lattenrooster, wat nietjes of bevestigingsclips, en de nodige afwerkingslijsten en that’s it! Of, indien je overtuigd bent van het karakter van je woning én het potentieel van een bepaalde ruimte, kan je natuurlijk je deuren voor ons openzetten. Wie weet komt er dan binnenkort wel een vaardige hunk of hunkette het klusje klaren voor jou!
 

Ontdek ook...

Maestro Steps

Het trede-over-tredesysteem van Maestro Steps is dé manier om een afgeragde trap op één dag tijd naar een … hoger niveau te brengen.

Maestro Latt

Net als Maestro Panels is Maestro Latt een collectie van wandpanelen, zij het de variant waarmee je eensklaps extra verticale belijning toevoegt aan een ruimte.