Winkelmandje is leeg

Made in Belgium

De meesters achter maestro
Zie Depro gerust als een frisse dertiger. Fluks om flexibel om te schakelen, maar ervaren genoeg om te weten wat er speelt in de markt. Met een Belgische productiesite van ruwweg 40.000 m². hebben we in ieder geval ruimte te over om zelfs onze wildste ideeën te kunnen realiseren. En daar is de Maestro-familie (Panel, Steps & Latt) misschien wel het beste voorbeeld van.
 

Onbegrensd produceren

Met Maestro zoekt Depro de grenzen op, niet enkel van architecturale esthetiek, maar ook letterlijk. Met respectievelijk 707,74 m (Depro Profiles, Komen) en 431,92 m (maatwerkbedrijf ‘t Veer, Menen) kan je gerust stellen dat het Maestro-assortiment haast letterlijk op een steenworp van de Franse grens tot stand komt.

In de productieafdeling wordt al geruime tijd stevig ingezet op duurzaamheid. Dat betekent: enkel hout afkomstig van duurzaam beheerde bossen en stevig inzetten op groene energie. Zo besparen we elk jaar circa 350.000 kWh aan stroom, en streven we ook om onze reststromen te beperken, net als onnodig transport.

Maatwerkbedrijf 't veer

Al bijna een kwarteeuw kan Depro voor de realisatie van de Maestro-familie rekenen op maatwerkbedrijf ‘t Veer. Ongeveer 40 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om de mooiste Maestro-producten te produceren. Ze maken een onmisbaar deel uit van Team Depro.

Het waardeoordeel van onze medewerkers

Niet enkel komen nieuwe ideeën niet zelden vanuit de buik van de onderneming, ook de inschatting van de slaagkansen van een nieuw product, variant of collectie gebeurt vaak door de Depro-medewerkers. Door de mix aan verschillende profielen kunnen we wilde ideeën probleemloos vertalen naar esthetische, maakbare producten. Made in Belgium ten top, waarbij ieders mening er toe doet!

Production Overview
Latt Comparison
Worker1
Worker2
Worker3
Worker4
Worker5
DSC06431
DSC06529
DSC06617
DSC06736