Winkelmandje is leeg

Meesterschap zonder (klus)kopzorgen

De toevoeging van verticale belijning is in de architectuur een krachtig middel om het karakter van een ruimte via één enkele wand drastisch te verrijken. Echter, het forse prijskaartje dat vasthangt aan deze veelal massieve, exclusieve grondstoffen, maakt dat deze wandbekleding vaak enkel leek te worden geplaatst in samenwerking met een architect, waardoor het effect vaak voor niet-residentieel gebruik gereserveerd bleef. Tot nu!

Highly decorative

Jouw interieur, magazinewaardig

Met een minimale ingreep injecteer je je woonruimte met heel wat extra 'magazinewaardig' karakter. Latt bestaat in zes varianten, voor iedere interieurstijl wat wils dus.

Waarom Latt?

Decoratief

 

Met Maestro Latt laten we leefruimtes snel boven zich uit stijgen, door hoogwaardige decoratieve elementen toe te voegen. De panelen bestaan in zes varianten, van hout en steen tot effen zwart en wit. Voor elke interieurstijl wat wils dus. 

Duurzaam

Niet enkel binnen de productie van Maestro Latt, maar eveneens op vlak van het product zelf is Maestro Latt een toonbeeld van duurzaamheid.

 

Zo werd niet alleen heel bewust gekozen voor PEFC gecertificeerd hout, gezien de wandpanelen eventueel nadien kunnen verhuizen naar een andere woonruimte, hebben ze ook een verlengde levenscyclus.

Kleurvast

 

Maestro Latt is volledig UV-resistent, en behoudt hierdoor op lange termijn z’n kleurintensiteit en -diepte. Bovendien hoef je de panelen niet te behandelen met olie of lak. Gemakkelijk, niet?

Akoestiek

 

Met Latt krijg je hét middel in handen om jouw woonkamer, bureau of kinderkamer niet enkel een decoratieve kwaliteitsinjectie te gunnen, maar ook het geluid binnenin te verbeteren. Geluidsgolven worden niet langer teruggekaatst, maar tussen de groeven van het Latt-wandpaneel opgevangen.

Gemakkelijk te plaatsen

 

De unieke tand- en groefverbinding maakt het perfect mogelijk om de Maestro Latt-panelen zelf te plaatsen, en dit zowel voor nieuwe wanden als renovatie van een afgeleefde wand. Je creëert immers als het ware een nieuwe, vlakke bovenlaag, ongeacht de staat van het onderliggende oppervlak.

Voor de verankering kan je ofwel opteren om de panelen te verlijmen bovenop een bestaande wand, ofwel kan je de panelen vastclipsen of -nieten op een houten raamwerk.

Die laatste methode heeft als voordeel dat je het paneel na verloop van tijd perfect opnieuw kan verwijderen, om er eventueel een andere woonruimte mee op te waarderen!

Three times the charm:
Drieledig DIY-project in de kijker

Ik heb een passie voor interieur, en hou ervan om nieuwe producten te ontdekken die te rijmen vallen met mijn stijl”, zo vertelt influencer Nik. “En die stijl, die is minimalistisch, calm met een vleugje nordic en japandi.

 

De passie voor interieur valt nauwelijks te beteugelen, in die mate dat Nik ook via Instagram die liefde verspreidt. En via die weg kwam ze ook in contact met Maestro Latt. Het begin van een heuse love story, want Nik koos er meteen voor om verschillende kamers te bekleden met de prachtige Latt-wandpanelen.

Where to buy

Vind een verdeelpunt

Brochure

Laat je inspireren